Folkene bag Flags

Bærende parter

Esbjerg Kulturelle Ungdomsfond

Ungdomsfonden har til formål at støtte kulturelle tiltag for og af unge i Esbjerg Kommune – derfor ser de Flags som en oplagt satsning.

smash!bang!pow!

smash!bang!pow! er blandt danmarks største koncertarrangører, men har primært opereret i København og Århus. Vi er operatører på Flags, og ser et kæmpe potentiale i at styrke det kulturelle fundament i Esbjerg.

Business Esbjerg

Business Esbjerg er en interesseorganisation der tilbyder kurser, netværk og alverdens andre tiltag for at styrke erhvervslivet i Esbjerg. Senest har BE åbnet Riggen, et nyt iværksætterhus, som er placeret i Platformen.

Væsentlige bidragsyder

Johann Hoffmann Fonden

Johan Hoffmann Fonden støtter sport, kultur, kunst og sundhed samt iværksætteri i Esbjerg Kommune. Fonden har ydet økonomisk støtte til at muliggøre Flags.

ObbekjerFonden

ObbekjerFonden yder støtte til projekter, der er bæredygtige og gør en forskel. Heriblandt Flags, hvor alle talenternes egenbetaling dækkes af ObbekjerFonden i 2021.

Lauritzen Fonden

Lauritzen Fonden yder støtte til almennyttige aktiviteter. Heriblandt iværksætterhuset Riggen, som ligger i Platformen og driftes af Business Esbjerg. På denne måde er fonden også involveret i Flags.

Royal Beer

Royal Unibrew har i mange år satset på kulturen, og i særdeleshed på musikken, bl.a gennem deres TAK Rock! kampagner. Royal yder økonomisk støtte til Flags gennem et sponsorat.

Billetlugen

Billetlugen er blandt Danmarks største billetoperatører, og i øvrigt smash!bang!pow!s tætteste partner gennem mange år. I Flags spiller Billetlugen en flydende rolle, og bidrager både med sponsorat, marketing og analyse.

Volcano

Volcano har drevet seminarer indenfor kulturlivet i 10 år, bl.a. med deres Royalties program målrettet musikbranchen i København. Det er Volcano, der står for booking, produktion og afvikling af seminarerne i Flags.

Venues

Flags er et netværk for alle, der gerne vil styrke kulturen i Esbjerg – heriblandt de etablerede kulturhuse. Vi er derfor enormt stolte over at have samlet de 8 venues, som slår dørene op for vores seminarer: Tobakken, Musikhuset, StreetMekka, Esbjerg Street Food, Myrthue, Huset, Platformen og Dokken (ved Sport og Event Park Esbjerg)

Musikhuset Esbjerg rummer meget mere end musik. Her findes også billedkunst, teater, comedy og gastronomi

Tobakken er regionalt spillested for hele sydvestjylland – men favner også meget bredere i kulturen end bare musik

Hos Myrthue har formidling altid spillet en hovedrolle. Her gemmer sig historier i hver en afkrog af naturen

Sport & Event Park Esbjerg varetager en lang række af byens sportsfaciliteter. Fra arenaerne i Vognsbølparken til boldbanerne i Østerbyen

StreetMekka er en oase for subkulturer med skate og dans i højsædet – både ude og inde i den gamle remise

Esbjerg Street Food har skabt et betagende univers i det gamle teater. hvor mad og oplevelser smelter sammen i et moderne kulturhus

Platformen er Esbjergs nye iværksætter- og kulturhus, som beværter både øvelokaler og scener – side om side med kontorpladser

Huset står overfor en revitalisering, hvor kommunen vil overlade driften til nye kræfter – forhåbentlig bl.a. talenterne fra Flags

OM FLAGS
FOR TALENTER
FOR PARTNERE
BLIV TALENT
PRESSE
OM OS
PRIVATLIVSPOLITIK

KONTAKT

TILMELD NYHEDSBREV