For partnere

Flags bliver et knudepunkt for kulturen i Esbjerg – og du er inviteret med

Flags er afhængig af stærke alliancer med det eksisterende kultur- og erhvervsliv i Esbjerg

Som partner bliver du en synlig del af kulturlivet og er med til at gøre Esbjerg til en attraktiv by at arbejde og bo i. Du bliver også en del af et kulturelt netværk, som skal være med til at forme fremtidens flagskibe – og selvfølgelig deltage ved både lukkede og åbne events.

Vi søger partnere fra både kultur- og erhvervslivet: ambassadører og erhvervspartnere.

GØR ESBJERG

ATTRAKTIV

VÆR SYNLIG I

KULTUREN

BLIV EN DEL AF

ET NYT NETVÆRK

KOM MED TIL SÆRLIGE

EVENTS

KALDER ALLE VENUES, FORENINGER, UDDANNELSER OG ANDRE KULTURELLE AKTØRER

Vær med til at styrke forankringen af fremtidens flagskibe, og skab stærke relationer til fremtidens kulturbærere i Esbjerg

For ambassadører

Du eller din

organisation kan blive ambassadører ved at involvere jer i Flags som enten venue eller aktiveringspartner.

VENUES

Vi søger venues, der ønsker at stille lokaler til rådighed for afholdelse af Flags seminarer. Det er en unik mulighed for unge talenter til at opleve husene, hvor kulturen allerede lever, og for husene til at etablere relationer til fremtidens indholdsskabere.

AKTIVERINGER

Talenterne i Flags bliver sendt i aktivering hos 2 etablerede kulturaktører. Holdet skal løse en nærmere aftalt opgave ude hos et eksisterende event. Så hvem står og mangler 25 kreative entreprenører til et spændende kulturprojekt?

Kontakt os

For erhvervspartnere

Som lokal erhvervsdrivende kan du vise din støtte til kulturen og blive en del af det fundament, som fremtidens flagskibe skal søsættes fra

Vi arbejder på at skrue de bedst tænkelige erhvervspakker sammen, og hvis du vil sikre dig pladser på forreste række, når fremtidens flagskibe udfolder sig, så skal du abonnere på vores nyhedsbrev med det samme.

Så får du en mail, så snart vores erhvervspakker bliver sat til salg.

For scouts

Du kan hjælpe med at finde talenterne ved at sende vores flyer ud ad dine kanaler: om det er website, nyhedsbrev, sociale medier eller noget helt fjerde.

Flags har brug for unge, driftige talenter, der brænder for kulturen. Er der en særligt ihærdig frivillig i fodboldklubben? En passioneret spejderleder, når pladsen skal bygges? Har du eller din forening fingeren på pulsen og nogle særlige talenter gående hos jer?

HENT

flyer her


OM FLAGS
FOR TALENTER
FOR PARTNERE
BLIV TALENT
PRESSE
OM OS
PRIVATLIVSPOLITIK

KONTAKT

TILMELD NYHEDSBREV